Victorsson tryggar leveranserna när marknaden gungar.

Pivab är världsledande inom design, produktion och installation av lackanläggningar. Sedan starten har de levererat över 4000 sprutboxar till fordons- och verkstadsindustrin över hela världen. Virginia Pihlblad är verksamhetschef.

 

– Vårt samarbete med Victorsson inleddes 2008 efter att vi hade hört att de var duktiga, säger Virginia. Samarbetet utvecklades successivt och idag är de en av våra närmaste leverantörer. Victorsson är idérika, kompetenta och tänker alltid några extra varv när de är med i framtagningsprocessen av nya produkter eller delar. Tack vare deras kunskap, erfarenhet och engagemang blir lösningarna genomtänkta samtidigt som de ofta vet hur tillverkningskostnaderna kan sänkas utan att den höga kvaliteten påverkas. Det innebär att vi hela tiden kan behålla vår konkurrenskraft och stärka vårt erbjudande inom högkvalitativa och energisnåla lackboxlösningar.

 

De är också leveranssäkra. Extra tydligt blev det när vi skulle leverera två kompletta lackanläggningar till Volvo Scandinavian Auto i Bangkok, mitt under pågående coronapandemi. Trots att världen var belagd med reseförbud och många hade problem med leveranser lyckades vi med bland annat Victorssons hjälp leverera anläggningarna till Thailand inom angiven tid och med kort varsel från beställning. Victorsson förstod allvaret, var ytterst professionella och säkrade att de var en samarbetspartner att lita på.

 

Pivab lackeringsanlaggning

 

Läs mer om Pivabs lackeringsanläggningar >

Ingen vet bättre vad man kan förvänta sig av Victorson Industrier än våra kunder. Läs vad några av dem tycker om oss. De är verksamma inom vitt skilda branscher.

OAK Amplifiers Nordic Labtech Lab.gruppen TAWI