foretaget

Om oss

Kvalificerad legotillverkare 

I våra lokaler i Frillesås har vi en modern maskinpark där vi tillverkar och monterar produkter för bl.a. elektronikindustrin, elinstallations- samt lyfthjälpmedel.

Vi har en toppmodern maskinpark med hög automatiseringsgrad betyder flexibel och kostnadseffektiv tillverkning.

Vår delaktighet i våra kunders utvecklingsprojekt ger möjlighet till en kostnadsrationell tillverkning. Väl utvecklade kvalitetssäkrings- och produktionsstyrningssystem gör att vi alltid kan leverera en förstklassig produkt

 

Kompetent Partner.

Vår spetskompetens ligger inom tunnplåtsbearbetning och vi specialiserar oss på konstruktioner där stansning, bockning och svetsning kan ingå. Baserat på enkla huvudparametrar från kund kan vi göra en konstruktion som vi tillsammans utvecklar till färdig produkt. Med vår konstruktions- och tillverkningserfarenhet i samverkan med kundens detaljerade produktkännedom skapar vi tillsammans unika lösningar. Produktionsanläggningen är byggd för medelstora serier och vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste konstruktionsprogrammen.

Som exempel på material vi hanterar kan nämnas stålplåt, galvaniserad plåt, rostfritt, koppar, aluminium.

 

Från ritning till färdig produkt

Victorsson Industrier strävar efter att få vara med i konstruktionsfasen, vilket innebär en kostnadseffektiv tillverkning. Denna utgörs av plåtbearbetning i stål och rostfritt, bockning samt svetsning. Därefter gör vi monteringsarbeten efter eventuell ytbehandling varefter paketering sker enligt önskemål.

Comments are closed.

Victorsson Industrier AB

Huvudkontor / Head office:
Almedalsvägen 182
SE-439 63 Frillesås, Sweden

Tel: +46 (0)340 65 75 70
Fax +46 (0)340 65 37 77
lego@victorsson.se